Over ons
Isover zorgeloos isoleren

Over Isover® België

Isover®, opgericht in 1937, is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Isover® behoort tot de Franse groep Saint-Gobain, wereldleider in licht en duurzaam bouwen. Isover® is een samentrekking van het Franse ‘isolation’ en ‘verre’. Isover® is in de Benelux vertegenwoordigd met een fabriek in Etten (Nederland), een verkoopkantoor in Vianen (Utrecht) en en op de site van Gyproc® in Kallo (Antwerpen).

Isover® biedt thermische, akoestische, brandveilige en duurzame isolatieoplossingen aan, die comfort aanbieden aan de eindgebruiker en gericht zijn op een toekomstgerichte, duurzame levensstijl. Isover® staat al meer dan 80 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en service.

Wereldleider Saint-Gobain

Isover® is eigendom van Saint-Gobain. Saint-Gobain, wereldleider in licht en duurzaam bouwen, ontwerpt, produceert en distribueert materialen en oplossingen voor de bouw-, mobiliteits- en industriële markten. Al onze merken bij Saint-Gobain worden geleid door een gemeenschappelijk doel: "MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

Saint-Gobain Corporate

Onze beloftes

Making the world a better home