Een hellend dak isoleren
Hellend dak Isover COMFI

Een hellend dak isoleren

Waarom zou je je hellend dak isoleren?

Je dak isoleren is altijd een slimme ingreep, zowel om je wooncomfort te verhogen als om je energierekening te drukken. Maar liefst dertig procent van de warmte ontsnapt namelijk via het dak! In Vlaanderen is er trouwens nog een bijkomende reden om je dak te isoleren: sinds 2020 moeten alle (huur)woningen verplicht voorzien zijn van dakisolatie. Klaar om je dak onder handen te nemen? Op deze pagina vind je alle toepassingen en technieken voor dakisolatie.

Welk type dak wil je isoleren?

Waarom kiezen voor Isover®?

Optimale klimaatregeling

Geluidsisolerend

Energie efficiënt

Snelle & eenvoudige verwerking

De Isover® oplossingen voor jouw hellend dak

Ontdek Isover® Comfi® in de praktijk

Een naadloze afwerking is van het grootste belang bij het isoleren van uw hellend dak. Ontdek de doe-het-zelf oplossingen van Gyproc® voor uw dak en werk het af tot een volwaardige ruimte. Ontdek het hier.

Heb je recht op een premie voor dakisolatie?

Verschillende instanties, zowel op nationaal als lokaal niveau, bieden premies en subsidies aan om de installatie van dakisolatie te stimuleren. Deze financiële ondersteuning kan een aanzienlijk verschil maken in de uiteindelijke kosten van je bouwproject. Zo kan je niet alleen genieten van de voordelen van een energiezuiniger huis, ook jouw investering sneller terugverdienen.

De exacte premies en subsidies kunnen variëren, afhankelijk van je locatie en de specifieke voorwaarden van de betreffende instantie. Klik hier voor meer informatie.

Kortom, dakisolatie is een slimme investering voor zowel jouw portemonnee als het milieu. Door de juiste premies en subsidies te benutten, kan je de kosten verlagen en je rendement maximaliseren. Neem vandaag nog de eerste stap naar een energiezuiniger huis en ontdek welke premies er voor jou beschikbaar zijn.

Doe het zelf én zorgeloos met Isover® Comfi®

Ontdek de Isover® Comfi® blog

Ga aan de slag met onze Isover® isolatietips & tricks en maak van je nieuwe isolatieklus een haalbare uitdaging!

Lees meer

Ontdek de Isover® Comfi® FAQ

Heb je een isolatievraag? Ontdek onze Isover® FAQ, hierin vind je ongetwijfeld een antwoord op al je isolatievragen.

Lees meer

Ontdek Isover® COMFI opleidingen

Kom naar een Isover® opleiding in samenwerking met GAMMA en ontdek tijdens een hands-on sessie alle tips & tricks.

Lees meer