Hero Image
Sustainability - what we do
1 minute min

Samen bouwen aan duurzaamheid: ons eerste Purpose Report

Bij Gyproc® en Isover® hebben we de ambitie om toonaangevend te zijn op vlak van duurzaamheid. Duurzaamheid gaat niet alleen over onze impact op de planeet, het gaat ook over onze impact op de samenleving waar we deel van uitmaken. ‘People & planet’: ze vormen het uitgangspunt van alles wat we doen bij Gyproc® en Isover®. Duurzaamheid is daarbij ook onlosmakelijk verbonden met innovatie: innovatie is voor ons dé sleutel om onze activiteiten te verduurzamen. Elke innovatie die we doen moet ook duurzaam zijn.
 

Sustainability image

We zijn trots op alle inspanningen die we al jaren binnen Gyproc® en Isover® leveren om duurzaam te ondernemen. Daarom bundelden we alle initiatieven waarin we 'samen bouwen aan duurzaamheid' in een allereerste purpose report.

In dit rapport leggen we uit hoe we dagelijks vorm geven aan onze purpose, die luidt : ‘Met passie een gezonde, comfortabele en duurzame leefomgeving creëren.’ Die purpose staat centraal in alles wat we doen: van de productontginning, productie en innovatie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons hr-beleid.
 

Download hier ons Purpose Report

Purpose Report 2021 - 1