Hero Image
Isover Top Employer Banner
2 minutes min

Top Employer Global 2023

Saint-Gobain, de Groep waar Isover® deel van uitmaakt, ontving voor het 8e achtereenvolgende jaar het label van Top Employer Global. Van de 20 criteria die door het Top Employers Institute zijn onderzocht, heeft Saint-Gobain dit jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt op 15 daarvan, waaronder 5 criteria met een stijging van meer dan 2%.

  1. MVO (+6,69%)
  2. Diversiteit en inclusie (+3,12%)
  3. Digitaal HR (+3,04%)
  4. Welzijn (+2,79%)
  5. Rekrutering (+2,43%)
Isover top employer

Wat is een Top Employer?

Het Top Employer label beloont de beste bedrijven ter wereld door onder andere de HR- en loopbaanontwikkelingsprocessen van elke organisatie in de verschillende landen te analyseren. Het is een label dat lokaal per land wordt toegekend, vervolgens per regio en ten slotte op wereldschaal.

Dit nieuwe "Top Employer Global" label beloont het engagement en alle acties die Saint-Gobain overal ter wereld heeft geïmplementeerd om een bedrijf te zijn waar het goed werken is, waar ieders talent wordt gewaardeerd en waar teams zich dagelijks inzetten. Het is het bewijs dat wij als verantwoordelijke werkgever dagelijks bijdragen aan een meer duurzame en inclusieve wereld, zoals ook onze purpose "Making the world a better home". - Claire Pedini, Vice President Human Resources and CSR Saint-Gobain Group